Hürriyet

Display Pagerank

23 Ekim 2012 Salı

World Of Tanks'a İngiliz Tankları Geliyor!

 World Of Tanks 8.1 İngiliz Tankları geliyor!

Evet arkadaşlar, 8.1 güncellemesi ile oyuncular, İngiliz Kraliyet Tank Kolordusunda kullanılan küçük çaplı Vickers Medium Mk I tankı ile başlayıp,  daha gelişmiş ve daha ağır zırhlı FV 214 Conqueror gibi 22 adet farklı tank kullanabilecek.
 
8.1 güncellemesinde İngiliz tanklarında Spgler (Topçular) ve Tank avcıları olmayacak söyleyeyim.Ama ilerleyen zamanlarda bu tanklar da eklenecekmiş.
Tanklar genel olarak güzel gözüküyor ama zırhları biraz düşük kalmış.
 

 World of Tanks Prodüktörü Mike Zhivets'dan açıklama:

''İngilizler ilk tankı üreterek endüstriye öncülük yaptı, onları World of Tanks’da karşılamaktan onur duyuyoruz. Şu anda çok yakınlar, paletlerinin sesini duyabilirsiniz! Görünüşleri de silahları kadar korkutucu, ve eminim ki İngiliz oyuncular da World of Tanks’daki diğer milletlere karşı iyi birer rakip olacaklar.”
Crusader III Tank:

İşte ingiliz tanklarının teknik şeması. ( Resme bak'a tıklayarak resmi büyütebilirsiniz)


 World Of Tanks 8.1 Resmi tanıtım videosu:


 Videonun başı süper olmuş izlemenizi tavsiye ederim :D

Peki ya siz hangi tankları tercih edeceksiniz?
Wot 8.1 TürkiyeWot 8.1 Türkiye Wot 8.1 Türkiye World Of Tanks 8.1 Türkiye World Of Tanks 8.1 Türkiye Wot Türkiye Wot 8.1 Wot 8.1 World Of Tanks 8.1 İngiliz Tankları Wot İngiliz Tankları  Wot 8.1 Biz Wot 8.1 Güncellemesi Wot 8.1 Güncellemesi World Of Tanks Forum donanım haberWot 8.1 Güncellemesi İngiliz Tankları
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder